Followers

Wednesday, December 5, 2012

Opening Ceremony IKOD 12, Mat Luthfi Beb!

Salam semua!

Meh nak habaq, IKOD ini sebenarnya stand for IIUM Kuantan Open Day 2012.
Tiada kaitan dengan ikan kod atau apa saja yang takde kaitan okeh.
So kalau dah OPEN DAY, sah-sah terbuka untuk semua,so dijemput menjejak kaki ke sini ye.

Kat bawah ini saya tepek beberapa poster sebagai promo. Ada blog so boleh promo sendiri :D








Saya terlibat sebagai salah seorang komiti opening ceremony IKOD ini amat berbesar hati dengan
tangan terbuka, menjemput semua yang berada sekitar Kuantan juga yang jauh untuk menceriakan
event IKOD kami dari 6-9 Disember 2012.

Part yang osem, sebab matluthfi90 nak datang jugak as special guest.wohaa :D


But still, our priority is the FORUM which is to spread the dakwah insyaAllah.
Panelis pun hebat insyaAllah, Ustaz Azariza diganding dengan Ukhti Yatt Hamzah
dengan tajuk berkisar Hiburan, Ikhtilat, Keluarga (HIK) 'U-Turn Jalan Lurus'.

Banyak lagi kalau nak habaq satu-satu, yang pasti semua ada ke'best'aan memasing.
Ada PC Fair, Chocolate Fair, I-Baz, phew penat seh nak taip semua.

For more info, take a look to our video promo of IKOD '12


Jom, gua ikut enti ke IKOD 12 ,jommmmm ^___^

p/s:counting days to final exam for sem1,Rabbi yassir, mohon doakan saya semua,jzzk.

2 pengomen sporting!:

NJihe.am said...

Salam akak* 'share'lah cerita Mat Luthfi kat blog, sy junior dari UIA PJ, akan ke uia kuantan 2014..hihi~

Sis Izzati said...

wasalam adik Njihe.am,

hmm kongsi cerita matluthfi ye?
he's a nice guy insyaAllah,
dr cerita org yg duk iring
dia spnjg program lah.
huu xtaw nak kata apa lg -.-
Follow je fanpage & blog mat
utk tau tntg dia ye dik

Akak xkenal pun dia so nk kongsi apa pun macam tak tahu je :)

ahlan to Kuantan 2014 ^__^

 

Blog Template by BloggerCandy.com