Followers

Sunday, June 19, 2011

Hadiah Untuk Abah

Bismillah wa alhamdulillah :)

saya tak pandai bermadah, bukanlah seorang jiwa ada taman

"abah, tolong topup bleh? sini topup dah habis"
balas abah " ok, nati sekejap" sekejap kemudian masuk easyreload rm10.

"abah, duit nak habis..
balas abah " nanti esok abah bank-in kan"

"abah, esok ety exam, tolong doakan ety deh"
balas abah "abah dan umi sentiasa doakan ety, all the best"

"abah, ety tak leh jawab sangat exam tadi, ada juga yang tembak ja"
balas abah " takpe, ada chance lagi, esok buat molek"

"duk tengah buat apa?? revisionlah untuk exam.."
balas saya " baru nak start study sekejap lagi, tengah online"
walhal then jatuh lena depan buku, hanya sempat lihat beberapa terms.

"cukuplah kejayaan hadiah untuk abah dan umi."kata itu buat air mata mahu dan memang jatuh.

**********************************************************************

Selamat Hari Abah, you are my HERO..! bermillion trilion terima kasih untuk segala kasih 
sayang,sokongan, understanding, dan doa-doa untuk kami adik-beradik.

maaf, ety bukanlah anak yang terbaik tapi cuba lakukan yang terbaik.Insyaallah

garang abah sebab tak nak kami menyesal kemudian hari, itulah seni mendidik seorang ayah:)
Maka, sayangi dan hargailah insan yang kental itu, seorang ayah,papa, baba, abah, walid..

Jagalah nama yang sentiasa dibawa di belakang nama kita yakni nama seorang ayah.

2 pengomen sporting!:

fairuspeng said...

uh.. sedap wei ada Abah sporting... abe tak berani nak minta top up dgn abah...
nak mesej pun x berani... mesti call..hehehe
nak call pun pun ambil masa kumpul kekuatan... abang bekeng....

sisIzzati 'alfatehah' said...

erk. agak sporting :)
hehe tp ad bekeng jgk be

ety prefer mesej dr calling klu abah
call ngn umi, msg ngn abah,he3

 

Blog Template by BloggerCandy.com